Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ατομική επιχείρηση ιδρύθηκε το 1995 από τον Σωφρονίδη Κοσμά στο Καλαμπάκι, Δράμας. Το 2010 μεταφέρθηκε σε καινούριες σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην επαρχιακή οδό Δράμας – Νικήσιανης ως Σωφρονίδης Κοσμάς & ΣΙΑ Ε.Ε.

Έχει ως αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων παλετών και κιβωτίων, όλων των τύπων και διαστάσεων . Σε συνεννόηση με τον πελάτη, έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε τη κατάλληλη παλέτα, για το είδος και το βάρος του φορτίου, που προορίζεται να μεταφέρει.

Η εταιρία μας επιλέγει να υποστηρίξει τοπικούς, δασικούς συναιτερισμούς επενδύωντας στην ποιότητα των α’ υλών και β’ υλών,  που χρησιμοποιεί.

Διαθέτει αυτόματη γραμμή κοπής κορμών ξύλου μικρών και μεγάλων διαμέτρων, καθώς και όλα τα σύγχρονα απαραίτητα μηχανήματα επεξεργασίας ξυλείας, που σε συνδυασμό με την ξήρανση και τη θερμική επεξεργασία ( ISPM 15) συμβάλλουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση τις απαιτήσεις των πελατών. Για τη μεταφορά τόσο των πρώτων υλών όσο και των προϊόντων, η επιχείρηση διαθέτει τα απαραίτητα μέσα.

Αναπτύσσοντας τον βιοτεχνικό μας χώρο, δώσαμε έμφαση στην αποθήκευση και προφύλαξη των προϊόντων μας από τις καιρικές συνθήκες, που εναλλάσσονται μες το χρόνο. Έτσι, το 2019 επεκτείναμε τον χώρο αποθήκευσης των προϊόντων, δημιουργώντας 800 τ.μ. υπό στέγη.

Στην μακροχρόνια πορεία μας στο συγκεκριμένο κλάδο καταφέραμε να αποκτήσουμε σημαντικό μερίδιο αγοράς στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας και να αποτελούμε μια από τις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου στην περιοχή.

Επίσης είμαστε γνωστή στην αγορά της Δράμας για τις ευρύτατες γνώσεις μας στον τομέα της ξυλείας καθώς και την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Συμβάλλουμε στην υποστήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας με σεβασμό και φροντίδα για το περιβάλλον 25 και πλέον χρόνια. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε πληροφορία του κλάδου μας, για την αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ